Je combineert de merguez worstjes met een frisse koolsalade, gegrilde paprika en sambal-mayonaise. De gebakken uitjes zorgen voor een crunch en maken het gerecht af!
Haute Camping recept: hotdog (broodje merguezworst)
Ingrediënten voor 4 hotdogs
• 4 lekkere broodjes
• 4 merguez worstjes
• 2 puntpaprika’s
• 5 eetlepels mayonaise
• 1 eetlepel sambal
• 1 halve witte kool
• Gebakken uitjes
• Olijfolie, peper en zout
Bereiding
1. Snijd de witte kool in dunne reepjes en zet apart.
2. Meng de mayonaise met de sambal in een kom. Voeg 3 eetlepels van de sambal-mayonaise, een scheutje olijfolie en peper en zout aan de witte kool toe en meng alles goed.
3. Snijd de puntpaprika in dunne repen.
4. Steek de barbecue aan.
5. Rooster op de barbecue de broodjes, puntpaprika en merguez worstjes tot ze lichtbruin zijn.
6. Vul de broodjes met de witte kool salade, de repen puntpaprika en het merguez worstje. Maak het af met gebakken uitjes en wat extra sambal-mayonaise.
Bekijk de video en trakteer je je op andere typische campingrecepten
Vergeet niet voordat je zelf aan de slag gaat met de hotdogs om ook even de bijbehorende video van Camperkeuken en ACSI FreeLife te bekijken die je hierboven kunt vinden. Nieuwsgierig wat de pot van ACSI FreeLife nog meer schaft? Bekijk dan ook onze andere Haute camping recepten!