Haute camping recept: Griekse wrap-pizza
Ingrediënten
• 4 Wraps
• 150 gram feta
• 4 Eetlepels roomkaas
• 100 Gram babyspinazie
• 1 Rode ui
• 100 Gram zongedroogde tomaten
• 150 Gram zwarte olijven
• 50 Gram pijnboompitten
• Olijfolie, peper en zout
Bereiding
1. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Zet apart.
2. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne partjes. Snijd de rode ui in dunne ringen.
3. Bestrijk de wrap met roomkaas en verdeel daarna de bladspinazie over de wrap. Brokkel feta erover en vervolg met de ringen rode ui, zongedroogde tomaten en olijven.
4. Verhit in een koekenpan een klein scheutje olijfolie. Leg de tortilla-pizza in de pan en verhit deze met de deksel op de pan ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur. Haal de deksel de laatste minuut van de pan af en zet het vuur wat hoger, zodat het lekker knapperig kan worden.
5. Schep de tortilla-pizza op een bord. Maak af met de geroosterde pijnboompitten.
Bekijk de video en trakteer je je op andere typische campingrecepten
Vergeet niet voordat je zelf aan de slag gaat met de oosterse aubergine om ook even de bijbehorende video van Camperkeuken en ACSI FreeLife te bekijken die je hierboven kunt vinden. Nieuwsgierig wat de pot van ACSI FreeLife nog meer schaft? Bekijk dan ook onze andere Haute camping recepten!