Haute camping recept: Gebakken gnocchi
Ingrediënten
• 400 gram verse gnocchi
• 1 aubergine
• 3 trostomaten
• 3 eetlepels zongedroogde tomaten
• 3 eetlepels kappertjes
• 3 eetlepels Kalamata-olijven
• 50 gram rucola
• 2 handjes pijnboompitten
• parmezaan naar smaak
• olijfolie
• peper en zout
Bereiding
1. Rooster de pijnboompitten in een droge pan lichtbruin. Zet apart.
2. Bak de gnocchi in een scheutje olijfolie rondom lichtbruin. Haal uit de pan en zet ook apart.
3. Snijd de aubergine, de trostomaten en de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
4. Verwarm olijfolie in een pan en bak de aubergineblokjes in 5 tot 10 minuten lichtbruin. Voeg de tomaten, de zongedroogde tomaten, de olijven en kappertjes toe.
5. Voeg de gnocchi toe, en breng op smaak met peper en zout. Roer alles goed door elkaar en verwarm het nog 2 tot 3 minuten.
6. Schep de gnocchi op en maak het gerecht af met rucola, pijnboompitten, v
Bekijk de video en trakteer je je op andere typische campingrecepten
Vergeet niet voordat je zelf aan de slag gaat met de oosterse aubergine om ook even de bijbehorende video van Camperkeuken en ACSI FreeLife te bekijken die je hierboven kunt vinden. Nieuwsgierig wat de pot van ACSI FreeLife nog meer schaft? Bekijk dan ook onze andere Haute camping recepten!