ACSI FreeLife

Menu

Deze LMC Modo caravan kun je het hele jaar door gebruiken

Vanbuiten lijkt-ie misschien niet op een traditionele caravan. Toch is de nieuwe LMC Modo die tijdens de Caravan Salon 2024 in Düsseldorf voor het eerst is te zien wel degelijk een caravan. De Modo is modulair en duurzaam gebouwd en niet alleen maar geschikt voor kamperen.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
LMC Modo_caravan
LMC Modo_caravan_interieur_modules

Het door LMC en Humbaur bedachte model moet een twee-in-een aanhanger worden die multifunctioneel inzetbaar is. Dus ook voor kampeerders die
hun caravan op andere momenten in het jaar willen gebruiken als transportmiddel of bijvoorbeeld voor de beoefening van een sport.

Opgebouwd uit modules

Om ’m multifunctioneel te maken hebben de ontwerpers gekozen voor een interieur dat is opgebouwd uit modules. Die hebben soms meerdere functies. Zo bestaat de slaapmodule uit zitplaatsen die je ook kunt gebruiken als bed. De kookmodule omvat een complete keuken waarmee je buiten kunt koken. Al die modules samen vormen een avontuurlijk en flexibel interieur.

Ook zijn de modules te combineren en uit te breiden met een optionele voortent. Op deze manier stel je een persoonlijk kampeerverblijf samen dat past bij jouw specifieke wensen. Daarbij richt de Modo zich niet alleen op kampeerders die alleen of met z’n tweeën op pad gaan, hij is ook aan te passen aan de kampeerwensen van een heel gezin.

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Krijg jij geen genoeg van caravans en campers?

  • Lees meer in ACSI FreeLife
  • 3 nummers voor slechts € 12,95
  • Loopt automatisch af
Meer info

Hoog laadvermogen

De LMC Modo bestaat uit een twee-assige gesloten opbouw met stalen isolatiepanelen van 30 millimeter dik. De lichtgewicht trailer kan door elke personenauto, dus ook door een elektrische auto, getrokken worden. Opvallend is dat de Modo een hoog laadvermogen heeft tot wel 1.300 kilogram. Alle toegepaste materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben bij normaal gebruik een lange levensduur. De prijs is nog niet bekend.

Meer nieuws over caravans en campers

Nieuwsgierig welke nieuwe caravans en campers je volgend jaar nog meer kunt verwachten? Bekijk dan de onderstaande video waarin we vertellen welke vijf stands je niet mag missen tijdens de Caravan Salon 2024 in Düsseldorf.

ACSI FreeLife Tv | Caravan Salon 2024

Praat mee

Praat mee: Deze LMC Modo caravan kun je het hele jaar door gebruiken

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht