ACSI FreeLife

Menu

LMC komt met kant-en-klare gezinscaravan

LMC presenteerde tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs twee nieuwe modellen van de Style als Special Edition. Met deze scherp geprijsde caravans richt de Duitse fabrikant zich op jonge gezinnen.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
LMC Style Special Editions
LMC Style Special Edition 490 K_interieur_zithoek

Andere interieurkleur

Op het oog zit het verschil ‘m in de interieurkleur. In plaats van het saliegroene interieur van de reguliere Style-modellen kleuren de Special Editions grijs. Het onderscheid van deze modellen zit ‘m in de standaarduitrusting.

Prijs LMC Style Special Editions

De Special Editions staan bij de dealers in de showroom voor € 28.900. Met deze prijs ben je wel meteen verzekerd van een hele rits aan luxe opties waarvoor je normaal gesproken moet bijbetalen. Denk aan aluminium wielen, disselafdekking, vloerverwarming, premium matrassen, buitenstopcontact (stroom en gas), maximale gewichtsverhoging naar 1.700 of 1.800 kilogram en het Style pakket. In dit pakket zitten onder anderen tv-voorbereiding, voortentlamp, reservewiel, indirecte ledverlichting, toegangsdeur met raam, vliegenhor in de deur en een rolbare afvalwatertank 25 liter.

Stapelbed

In de LMC Style Special Edition 450 D slaap je in een queensbed van 150 bij 200 centimeter. Voor een extra tweepersoonsbed kun je de treinzit achterin ombouwen. De 490 K met dwarsbed en een driepersoons stapelbed achterin is vooral bedoeld voor jongere gezinnen.

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Op zoek naar meer kampeerinspiratie?

  • Lees meer in ACSI FreeLife
  • 3 nummers voor slechts € 12,95
  • Loopt automatisch af
Probeer nu

Riant hefbed

Inmiddels staat LMC ook bekend om zijn Lift-modellen waaronder de Style Lift. De LMC Style Lift bestaat uit twee compacte modellen waarbij allebei standaard een riant hefbed is ingebouwd.

Praat mee

Praat mee: LMC komt met kant-en-klare gezinscaravan

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht