ACSI FreeLife

Menu

Easy Caravanning gaat de hoogte in met de GetAway

Precies vijf jaar na de introductie van de cross-over TakeOff lanceert het Nederlandse Easy Caravanning zijn volgende primeur. De hefdakcaravan GetAway is ontworpen met oog op de toekomst.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Easy Caravanning GetAway_zijaanzicht met hefdak open
Easy Caravanning GetAway_zijaanzicht

Voor het eerst te zien tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Het nieuws is zo vers van de pers dat we de primeur van de Emmense fabrikant nog niet in het echt hebben kunnen bekijken. De GetAway wordt voor het eerst voorgesteld op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Dan kun je kennismaken met wat Easy Caravanning het ‘grotere broertje’ van de TakeOff noemt, de kruising tussen een caravan en een vouwwagen die je op je bestemming kunt uitvouwen in de hoogte.

Het innovatieve hefdak van de GetAway

Ook de aerodynamische GetAway gaat de hoogte in, met een schuin naar voren hellend hefdak. Hij is 50 centimeter langer dan de TakeOff, de buitenbreedte is hetzelfde. Bij de innovaties van Easy Caravanning draait het ook om het gewicht: door zijn lage eigen gewicht kun je de GetAway zowel op ‘wit kenteken’ (met een maximaal toegestane massa van 750 kilogram) of op een eigen kenteken (met extra laadvermogen) laten zetten.

Dit kost de GetAway caravan

De gewichtsbesparing komt onder meer door de toepassing van PET-schuim in de vloer en wanden, een alternatieve meubelbouwwijze en gecoat textiel voor de bovenkastjes. Op comfort wordt niet ingeleverd, want de GetAway heeft onder meer een 1,70 meter brede keuken, een ruime toiletruimte en een kingsize bed. Voorin vind je nog een modulaire slaap-lounge-zitgroep. Er zijn drie uitvoeringen en de prijzen beginnen bij € 27.995.

De modulaire caravan van LMC en de futuristische Bürstner Talis

Nieuwsgierig naar de andere nieuwe caravans? Lees dan het artikel over de LMC Modo, een modulaire caravan die je het hele jaar door kunt gebruiken, en de futuristische Bürstner Talis.

Praat mee

Praat mee: Easy Caravanning gaat de hoogte in met de GetAway

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht