ACSI FreeLife

Menu

De koninklijke luxe van Kabe caravans

Op zoek naar een goed geïsoleerde caravan die van alle gemakken is voorzien? Dan kom je bijvoorbeeld uit bij Kabe. De Zweedse fabrikant heeft zijn luxe caravans voor het nieuwe kampeerseizoen uitgerust met een aantal opvallende snufjes.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Kabe nieuws

1. Sportiever uiterlijk

Kabe heeft de Estate-serie een sportiever uiterlijk gegeven. Het rechte design heeft plaatsgemaakt voor vloeiende lijnen. De Kabe Estate is voor modeljaar 2025 beschikbaar in dertien indelingen vanaf € 41.925.

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Krijg jij geen genoeg van caravans en campers?

  • Lees meer in ACSI FreeLife
  • 3 nummers voor slechts € 12,95
  • Loopt automatisch af
Meer info

2. Tv-statief

Speciaal voor kampeerders die hun eigen bioscoop niet kunnen missen heeft Kabe een slimme tv-oplossing bedacht. Het gaat om een tv-statief dat op de wand bij de toegangsdeur is geplaatst en dat je makkelijk kan uitdraaien. Het statief is geschikt voor televisieschermen tot 32 inch.

In de Kabe Imperial 740 CTDL en Imperial 600 CXL caravans kijk je tv door middel van een op-en-neer verstelbaar montagesysteem in de rugleuning van de zithoek. Met een druk op de knop breng je de tv omhoog of omlaag. Bij alle Kabe-caravans wordt standaard een tv-antenne met versterker en router geleverd, waardoor je gebruik kunt maken van streamingdiensten.

Kabe nieuws
Het statief is geschikt voor televisieschermen tot 32 inch.

3. Nieuwe hoekkeuken

Koken als thuis. Dat gevoel komt met de rijk uitgeruste caravans van Kabe nóg dichterbij. Bij aankoop van de modellen 560 en 600 XL in de Edelstenen-, Royal– en Imperial-serie kun je tegen meerprijs een nieuwe hoekkeuken laten plaatsen. Voor de Edelstenen- en Royal-caravans heeft Kabe een nieuwe module ontwikkeld met een hoekkookplaat voor kleinere keukens.

Ook de Estate krijgt een update met een rechte kookplaat met drie gaspitten. Als optie in de kleinere Royal-caravans is er een kookplaat met twee gaspitten en een inductiekookplaat.

Kabe nieuws
Bij aankoop van de modellen 560 en 600 XL in de Edelstenen-, Royal- en Imperial-serie kun je tegen meerprijs een nieuwe hoekkeuken laten plaatsen.

4. Gas-onder-glas

In de keuken van de Kabe Imperial-modellen kun je voortaan hybride koken op een zogenaamde gas-under-glass-kookplaat. Deze innovatieve kookplaat heeft twee gaspitten en een inductiekookplaat, die alle drie zijn verborgen onder een gladde plaat. Zo kun je je kookoppervlak makkelijker schoonmaken.

Kabe nieuws
Deze innovatieve kookplaat heeft twee gaspitten en een inductiekookplaat, die alle drie zijn verborgen onder een gladde plaat.

5. Bouw je eigen caravan

Ben jij op zoek naar een nieuwe caravan, maar kun je jouw droomhuis op wielen maar niet vinden? Via kabe.se/nl/bouw-uw-eigen-kabe kun je jouw zoektocht sinds kort een stuk makkelijker maken.

Nadat je de vijf stappen hebt doorlopen, komt jouw caravan of camper op maat tevoorschijn. Let er wel op dat de prijzen en modellen voorlopig nog gebaseerd zijn op modeljaar 2024. Eind september 2024 wordt het caravan- en camperaanbod geüpdatet en vind je het actuele overzicht.

Koninklijk camperen met de Kabe Crown

Het Zweedse Kabe maakt campers en caravans die geschikt zijn voor gebruik bij temperaturen tussen -35 en +55 °C. Om dat proefondervindelijk te testen ging ACSI FreeLife winterkamperen met de Crown i810 LGB.

Praat mee

Praat mee: De koninklijke luxe van Kabe caravans

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht