ACSI FreeLife

Menu

Deze 4 nieuwe campers staan klaar om te gaan shinen

Ben jij op zoek naar een camper, of wil je gewoon weten wat er nieuw is in camperland? ACSI FreeLife zet de belangrijkste campernieuwtjes voor 2025 op een rij, zodat jij weet waar je op moet letten op de beursvloer of bij de camperdealer.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Bürstner-lyseo-time-skyline-690

Het nieuws op een rij

1. Skyline campers

Bürstner geeft de halfintegraal Lyseo Time en de buscamper Campeo komend seizoen iets extra’s mee voor onderweg: het nieuwe, stijlvolle Skyline-pakket. Het Skyline-pakket maakt komend modeljaar veel opties standaard.

De Lyseo Time-uitvoeringen T690 G, T 726 G en T 732 worden als Skyline-uitvoering geleverd met een Flex-chassispakket. Daarbij horen onder meer een handgeschakelde versnellingsbak van 120 pk, all-seasonbanden op aluminium velgen, een voorspoiler in de carrosseriekleur, een multimediasysteem met achteruitrijcamera en een lederen stuur.

Met het Skyline pakket ben je verzekerd van extra uitrusting

Voor de Campeo-buscamper kun je het Skyline-pakket bestellen bij de basismodellen C 540 en C 600. Je rijdt dan bij de dealer weg met een verlichtingspakket, een Wifi Connect-module, mistlampen, 16 inch lichtmetalen velgen in twee kleuren en nog veel meer extra’s. Alle campers in een Skyline-uitvoering kunnen bovendien rekenen op speciale bekledingsstoffen waarbij gelet is op duurzaamheid.  Zo bestaat het antracietkleurige kunstleer Skai Evida voor meer dan 80 procent uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. De productie is CO2-neutraal.Als aanvulling op het kunstleer koos Bürstner voor een slijtvaste stof met de naam Eco Loop, gemaakt van gebruikte PET-flessen. Deze stof is vormvast en makkelijk schoon te maken.

Prijzen campers met Skyline pakket

De Lyseo Time Skyline (zie foto bovenaan dit bericht) is er vanaf € 96.550, de Campeo Skyline vanaf € 79.740.

widget fl tijdloos plat 300x300 button rood1

Krijg jij geen genoeg van caravans en campers?

  • Lees meer in ACSI FreeLife
  • 3 nummers voor slechts € 12,95
  • Loopt automatisch af
Meer info

2. Bürstner breidt Campeo uit met twee halfintegraal campers

Datzelfde Bürstner breidt de Campeo-serie uit met de halfintegraal Campeo TD, gebouwd op een Fiat Ducato-chassis. Je hebt de keuze uit twee uitvoeringen, Smart met een 120 pk-motor en Flex met een 140 pk-motor. Deze serie bestaat verder uit vijf indelingen met lengtes tussen de 5,99 en 7,38 meter. Ze hebben allemaal minimaal vier zitplaatsen en blijven in gewicht onder de 3.500 kilogram.

Een van de indelingen is de Campeo TD 676 G, een zevenpersoons familiecamper met stapelbedden achterin, een hefbed en een ombouwbare zithoek. Een ander model is de Campeo TD 690 G. Deze heeft twee eenpersoonsbedden, een hoekkeuken en een toiletruimte met flexibele indeling. Door de traploze thermische dubbele bodem kun je met de Campeo TD ook in de winter kamperen. De TD 690 is te koop vanaf € 90.320.

Bürstner Campeo TD_halfintegraal camperDe Bürstner Campeo TD is nu ook te koop op basis van een Fiat Ducato.

3. Dethleffs Globebus camper in Active-uitvoering

Dethleffs lanceert een smalle Globebus op het nieuwe Fiat Ducato-chassis. Deze nieuwe campers zijn er in twee indelingen in een Active-uitvoering van allebei 2,20 meter breed. De 5,99 meter lange T1 heeft een dwarsbed achterin, boven de garage. De 6,63 meter lange T4 heeft twee enkele bedden. De Active-modellen krijgen een compleet nieuw interieur met lichte bekleding. Tot de uitrusting behoren ook een luifel, het panoramische dakvenster boven het zitgedeelte en de opbouwdeur met raam en centrale vergrendeling, maar ook een navigatiesysteem van Dethleffs, ledkoplampen en een achteruitrijcamera.

Prijs Dethleffs Globebus Active

De modellen worden af-fabriek geleverd met een compressorkoelkast van 131 liter en een plissé-cabineverduistering. Een garagedeur aan de bestuurderszijde is standaard. Prijzen beginnen bij € 84.990.

Dethleffs Globebus Active_halfintegraal camperDe nieuwe Dethleffs Globebus Active op basis van een Fiat Ducato.

4. LMC Tourer nu ook op een Ford-basis

LMC breidt zijn camperserie Tourer uit met de H 634, een halfintegraal die gebouwd is op een Ford. In deze nieuwe 706 centimeter lange vierpersoons Tourer met dieselverwarming slaap je in een Frans bed achterin of in het dwarsgeplaatste hefbed. De LMC Tourer H 634 staat bij de Nederlandse dealer in de showroom vanaf € 94.500.

LMC Tourer H 634_Ford_halfintegraal

Caravan met twee verdiepingen

De beursprimeurs bestaan natuurlijk niet alleen uit campers. Zo presenteerde Bürstner tijdens de vakdag van de Caravan Salon Düsseldorf 2024 een excentrieke caravan met een aerodynamisch ontwerp en twee verdiepingen: de Talis.

Praat mee

Praat mee: Deze 4 nieuwe campers staan klaar om te gaan shinen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht